måndag, december 18, 2017

Flyter på

Här hemma flyter allt bara på.
Ebba har var hemma nästan hela förra veckan med ögoninflammation, men helgen var bra. Vi har alla varit förkylda också, men vi är alla mycket bättre nu. Känns som det går på rätt håll och vi kan vara friska i jul sen helt.
Ebba sov över hos mormor en natt denna helgen och jag passade på att jobba lite. Det var riktigt kul att jobba en natt så där. Alla goa kunder man får träffa och snacka med. Kul när det är stammisar även på nätterna som man liksom lärt känna lite. Och alltid kul att få lite dricks så man känner sig extra uppskattad, man tjänar ju inte jättemycket som taxiförare. Men jag tycker jobbet är kul och vill komma tillbaka och jobba mer, men jag har kommit på att heltid inte är min grej, men kanske 75% ska funka sen. Fast jag får öka lite försiktigt. Blir helgnätter jag börjar med och sen ska jag stoppa in enstaka dagar också sen och sen får jag se hur mycket jag tycker är nog.
Visst där finns saker på jobbet, vid sidan av körningarna, som stressar/retar mig så ska jag försöka vara bättre på att släppa det då det är inget jag kan fixa eller göra något åt. Det måste komma uppifrån då vi är många som har sagt till om det redan. Men det får jag helt enkelt släppa nu eller iaf försöka inte låta det påverka min energi.

Nu ska jag iaf tänka på jul och laga god mat och fixa klart så jag och barnen kan ha en mysig jul här hemma. Jag känner att jag inte orkar med något stort firande så det får bli så här, men det blir säkert bra. Mat och julgott blir det och granen ska upp och vi har lite annat som ska fram också. Men jag ska inte fixa allt för mycket då jag vet att det ska ätas upp och städas undan också... Och orken räcker inte till hur mycket som helst.
Har ju ett kalas att planera i januari också...

Inga kommentarer: