lördag, maj 10, 2014

Lördag och regn

Då var det helg. Skönt. Även jag som går hemma försöker att variera det jag gör så jag får helg. Är lite svårt att känna skillnad på dagarna  annars. Då jag igår lyckades dammsuga och plocka lite så tänker jag inte göra det idag.
Började med lite mys i soffan med Ebba men sen slängde jag ihop en smet till knäckebröd, så dom är i ugnen nu. Annars ska jag bara diska och sen kanske jag kan lyckas baka något annat också idag. Får se lite vad familjen vill hitta på idag. Men det är ju ganska trist väder ännu så att gå ut känns inte riktigt som ett alternativ. Men kanske kan vi smita iväg och hälsa på någon, eller om någon kommer hit. Får se vad som händer. Annars så tänker jag nog ta hjälp av T och sortera lite i förrådet i trappan så att sakerna får plats. Behöver få ordning där så jag kan börja sortera i klädkammaren, för där vill jag kunna komma åt vissa saker lätt och det gör jag inte nu. Saknar att ha små virkprojekt igång så jag måste komma åt mina garnlådor. Dessutom kanske där finns lite annat smått man vill komma åt så jag måste få rätt på dessa utrymmen.
Har även tänkt skänka en massa till loppis för att göra plats men då måste jag ju sortera ut vilket först. Vet att det kommer bli en massa barnkläder som åker även i år, men även lite leksaker som barnen här hemma inte vill ha mer.

Men får se hur det blir när vi ätit frukost.

Hoppas alla får en toppendag även då det regnar!

Inga kommentarer: