måndag, maj 05, 2014

Helgen

Nu har jag inte skrivit på hela helgen så nu är det väl dags.

I torsdags så var vi iväg hos en ny vän till mig på lite fika och snack, barnen fick leka. Efter det var det hem och fixa middag och natta barnen.
I fredags så tog vi det lugnt alla utom Fredrik som var iväg och lekte med A.E. Vi andra var lite förkylda så vi sov middag och tog det allmänt lugnt.
I lördags så kände jag mig piggare igen och fixade lite hemma, även T grejade lite innan han stack iväg och fiskade. När han kom hem så körde vi till hans bror och grillade och snackade lite. Mycket trevligt. När vi kom hem så somnade barnen snabbt och sen tog det inte så lång tid innan jag också var på väg till sängen.
I söndags så hade jag en lugn förmiddag och sen stacka jag ut och fikade med några vänner. Skönt att komma ut på egenhand lite då och då. Händer inte så ofta att jag får den möjligheten, men nu har jag lovat mig själv att smita iväg lite oftare. När jag kom hem så mötte jag T och Ebba i hissen, som skulle ut så Ebba fick testa sin cykel. Det där med att trampa är klurigt, men hon gillar sin cykel. Den är rosa och vit och har en korg fram, riktigt flickig alltså.

Det var helgen och den har varit bra. Skönt för alla lediga att den var så lång nu med en klämdagsfredag.

Men nu är det måndag igen och vi har varit uppe sen 7. Jag gjorde frukost med barnen så vi kunde äta tillsammans i köket, mannagrynsgröt är mums på morgonen. Klockan 8 gick Fredrik till skolan och jag och Ebba började diska. Var lite disk då jag slarvat lite i helgen men nu är det rent och fint igen.

På balkongen har det börjat växa i mina krukor så detta måste kollas till och vattnas om det behövs, ska snart ut där. Bäst att göra det innan solen står på.
Annars idag ska jag bara försöka dammsuga, handla lite smått här på Netto och sen plocka undan lite av varje, finns alltid massor att fixa med.

I helgen så virkade jag klart en ärmlös kofta och börjat på en annan som ska få ärmar. Den ärmlösa fick bli det då den inte satt bra när jag började virka ärmarna. Den nya som jag börjat på kör jag utan riktigt mönster utan bara har lite andra som mall så gör jag efter min egna kropp och hoppas att det blir bra.

Hoppas att alla där ute har kunnat njuta av helgen och får en bra vecka!

Inga kommentarer: