söndag, april 24, 2011

Kändisar...

Jag brukar inte kommentera vad kändisarna hittar på, orkar liksom inte...
Men nu...
En 5-åring som får göra som hon vill. Skriker och pekar och föräldrarna bara låter henne få som hon vill.
Hade jag gjort så med Fredrik hade det inte gått att leva ett normalt liv, han hade ju inte precis tagit rätt beslut för familjen jämt...
Men att vara Hollywood-kändis och göra så här mot sitt barn är inte bra för ANDRAS barn. Finns säkert massor med "svaga" föräldrar som tar efter och låter deras barn göra så också. Men det kan ju inte gå bra för dessa barnen sen, tänk att komma ut i samhället och tro att dom ska få göra precis som dom vill...
Vilken chock för dom.
Samhället är hårt och det finns många regler och har man inte lärt sig följa vissa regler som liten så blir det inte lätt att börja göra det som vuxen heller.
Jag hoppas verkligen att de föräldrar som gör så här kommer vakna upp ur sin dröm och märka att deras barn är på väg åt fel håll INNAN det gått åt skogen för dom.

En annan grej...
Smink och napp hör liksom inte riktigt ihop...
Denna tjej det handlar om är Suri Cruise.
På en av bilderna i artiklen har hon napp och SMINK.
Hon är 5 år, ska inte ha smink och borde ha slutat med napp för tändernas skull.
Att hon har kläder och saker i gardroben för ca 21 miljoner lägger jag mig inte i, det är föräldrarna som väljer att köpa det dyraste, dom har ju ekonomi till det. Men visst låter det mycket.
Hon har säkert så mycket kläder att hon bara behöver använda dom en gång och sen har hon vuxit ur dom, men det finns många barn i världen som har mycket kläder i den åldern. Det är ju ett intresse i vissa familjer, andra familjer väljer att precis det som behövs och sen lägga pengarna på annat.

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article12926699.ab

Inga kommentarer: