lördag, juni 06, 2009

Veckan som gått.

Denna veckan så har jag träffat DE 2 gånger.
Var på bio och tittade på Änglar och Demoner i tisdags och filmen var bra. Mycket bra för att vara mer exakt. Dom hade ändrat vissa saker så det var inte som i boken men dom hade fått ihop det bra. Att träffa DE igen var mycket trevligt. Vi räknar den dagen som den dag vi blev tillsammans. Varför vänta med det till senare när båda känner att det känns bra liksom...
I torsdags så fick Freddan träffa DE och det gick bättre än jag trodde det skulle göra. Man vet ju aldrig riktigt med Freddan... Han kan reagera mycket olika på nytt folk. Men jag tror att han kännde på mig att denna kille är en bra kille och då kan man snacka med honom. Så Freddan var bara blyg i början men vågade sen prata med DE. Hoppas att det går lika bra nästa gång. För DE är en kille jag tänker hålla kvar så länge det går.
Kan det verkligen vara min tur nu att hitta en som jag tycker är rätt för mig...? Hoppas verkligen det och att han tycker detsamma. Men han vill iaf träffa mig fler gånger så jag har ännu inte skrämt bort honom.
Annars så har veckan bestått av att leta kläder och tillbehör för helgens bröllop. AM skulle bli fru PR. Detta hände idag. Det var så fint. Enkelt och stilrent i en ton av lila. Brudens klänning var en knälång, lila sommarklänning. PR hade på sig kostym och lila slips. Även deras lilla dotter hade en lila klänning på sig. Så sött. Servetter, ballonger och tårtan var också lila. 5 tårtor som min syster bakat (om jag fattade det rätt). Maten bestod av pastasallad, potatissallad, 3 olika sorters kött, grönsaker och frukt. Allt var mycket gott. Hela släkten var samlad och alla var glada och vi hade tur med vädret.
Det var en mycket bra dag :)
Bilder finns på min Facebook för den som vill titta.

4 kommentarer:

Minett sa...

Va roligt att du hittat en kille som verkar snäll.. ta det nu lugnt bara och känn efter så det verkligen är rätt innan ni går för långt.. hoppas min tur vänder snart igen..

Maria sa...

Tack. Ja vi tar det lugnt. Jag är inte redo att springa in i något ändå. Håller tummarna att du också hittar någon snart igen.

Anonym sa...

Nu tycker jag minsann att det är dags för nytt bloggande;) Hihi. Vad ska jag annars läsa? Kram Jezzz

Maria sa...

haha du är för tokig :)
kram på dig