torsdag, juli 10, 2008

Prinsen i koppel...

Jo, han har varit ute igen. Igår blev var det dags igen.

Denna gången ganska länge och hemma hos A&A och katten K. Hemma tog vi på selen, det var inte favoritsysslan för kisen men han gick med på det till slut. Vägrade använda sina ben för att komma till hissen och sen ut så jag fick bära honom. Väl ute så tog han ett par steg och sen lade han sig ner. Vägrade att gå. Bära igen.

Bar honom hela vägen bort, Freddan cycklade.

Framme så hoppade han ner på gräsmattan och där var ju K. Prinsen rörde sig inte alls. Kunde trott att han var ett gosedjur...

Har alltid tyckt att K är en liten katt och bredvid Prinsen så var det bevisat. K är en pyttekise. Prinsen är ju inte jättestor, bara massor med päls.

Prinsen rädd för allt på deras gräsmatta och alla ljud som han hörde. K ville hälsa men Prinsen var mest rädd. Efter ett tag så gick det dock bättre och även Prinsen nosade på K.

Vi stannade där ganska länge och Prinsen blev mindre och mindre rädd.

Barnen sprang runt och lekte och katterna låg mest och kikade på varandra.

När det var dags att gå hem fick jag bära Prinsen en liten bit. Sen ville han ner och gick själv ganska långt. Sen stannade han igen, bära igen... Men efter en liten bit så hoppade han ner igen och gick hela vägen hem. Så söt i sin sele och koppel.

Även dom fega innekatterna behöver ett äventyr lite då och då.

Efter detta så behöver nog Prinsen vila ett par dagar.

Han har nu knappt varit framme alls sen han kom hem, bara precis för att äta och kissa... Trött efter äventyret :-)

Prinsen till vänster i bild.

Inga kommentarer: