söndag, juli 13, 2008

Lite babbel och tennisveckan i Båstad.

Har en kännsla av att jag har massor jag vill skriva om men det liksom sitter fast i skallen... Undra vad man ska göra för att det ska komma ut. Man kanske bara ska börja skriva om något så kommer det sen. Fast då kan ju ett inlägg bli HUR långt som hellst och det är ju inte så kul att läsa heller...
Jaja, får väl babbla på och se vad som kommer ut.
Freddan är i badet ikväll igen och jag har läst blogg så jag är helt trött i huvudet. Lägger in en länk till bloggen sen under bloggar jag läser här till vänster. Väldigt intressant blogg. Har inte läst allt än men jag kommer att göra. Jag började helt från början så jag har ingen aning om vad hon bloggat om den senaste tiden... Men jag är helt fast, kan läsa i timmar och det är bra för ska jag läsa allt så kommer det att ta många timmar.
Hade tänkt kolla på film ikväll men kände inte alls för det så jag kommer nog sitta vid datorn sen och käka mitt nya sortens chips... riskakor.. har ju samma smak som många chips och är SÅ mycket nyttigare men ändå riktigt goda. Så det är mitt nya snask :-)

Fick en länk till en artikel på aftonbladet nu när jag satt och skrev, så den var jag ju bara tvungen att läsa... Brukar läsa alla länkar jag får men denna retade mig bara. Inte själv artikeln i sig som retade mig men varför den ens blev skriven...
Det är tennisveckan i Båstad och då är det massa "fint" folk där och ska kika på tennis, tror man.. Men nej, dom går enligt en i artickeln bara dit om det finns ett bås där man kan dricka champagne. VA?? Trodde man åkte dit för att titta på tennis och knyta nya affärskontakter, är ju ett guldläge för det. Men nej, dom flesta åker dit för att supa och knarka, bryr sig inte alls om att det ska spelas tennis på grym elitnivå...
Dessa personer som har möjlighet att kolla på tennis är ju personer som alla dagens ungdomar ser upp till, sen gör dessa så som dom gör där, sex och knark i varje hörna av Båstad.
Inte konstigt att unga tjejer och killar gör likadant... Super och knullar... Inte konstigt att könsjukdomar ökar och att abort börjar bli nästan lika vanligt som att äta p-piller.
Tyvärr är det ju svårt att veta hur man ska få stopp på det, kändisarna är vuxna och gör som dom vill, fast dom ska ju hålla sig till lagen tycker man. Polisen gör vad dom kan men dom har ju inte tillräckliga resurser. Dom sätter in extra folk men det är ju aldrig ändå tillräckligt.

Här är länken till er som vill läsa:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2892536.ab


En HELT annan sak. Freddan ville skriva lite:
fredrik gytrewqasdycrlkuvfsqwertyuiopåäölkjgfdsazxxcvbnm,liknvdsax bnmjhgtrewqgtresdfghjkmmmmnnnb fdsasdfgfghjn

3 kommentarer:

Anonym sa...

vem är freddan? =)

Maria sa...

Freddan är min son :-)

Anonym sa...

haahaa... han orkade skriva sitt namn men sen blev det bara kludder på tangenterna eller? haha...
Kram jezzz