söndag, augusti 21, 2022

10 dagar kvar

Jag har 10 dagar kvar på mitt gamla jobb innan jag börjar på nästa.
Helt galet skönt ska det bli att få göra något annat. 
De nya arbetskläderna är hämtade och väntar fint. Hämtade skor, byxor, t-shirtar och en långärmad. 
Tycker det är nice att dom bryr sig om sina anställda så mycket att man får ut kläderna redan innan man börjar. Jag vet att det SKA vara så, men där jag sliter nu har jag jobbat ett år och det enda vi fått är en mössa... Har kläder från taxibiten kvar, men de kan man inte riktigt leverera paket i. 
Jag har börjat att ställa alarmet till ganska tidigt på morgonen så jag vänjer mig att stiga upp. Jag kommer börja jobba redan 06.45 om dagarna sen så det är bäst att träna på att stiga upp. Men jag kommer sluta tidigt på fredagar och resten av veckan kl 16.00.
Men allt runt om kommer uppväga de tidiga mornarna och pendlingen till och från jobbet. 

Senaste veckan på jobbet har varit hemskt varm, men det har ändå gått att jobba, men man blir slö och okoncentrerad när det är så varmt och kvavt som det varit. Men nu har vädret blivit svalare så nu ska det bli bättre. Får se om alla är tillbaka efter semestrarna också så man får några vanliga veckor innan man slutar. Är nyfiken på vem som ska ta över efter mig, men det borde vi få veta när som helst. Kan inte räkna ut vem av de som börjat denna sommaren som ska ta över, men det borde bli någon av dom. Ser dock vissa svårigheter för alla att jobba heltid och klara den tidspress man kan ha, allt på olika sätt men alla verkar ha vissa svårigheter. Men det löser sig garanterat på något sätt. Jag slutar ju oavsett.

Inga kommentarer: