torsdag, juni 12, 2014

Sommarlov

Så då är det SOMMARLOV för Fredrik.
Ebba ska gå någon vecka till med färre timmar, men hon älskar sitt dagis så jag har henne hemma medan dom har sammanslagning men annars så får hon vara där lite iaf.
Fredriks skolavslutning var idag och det var väl fint. Många sånger som skulle sjungas och niornas betyg delades ut, men även lite stipendier till duktiga elever.
Fredrik och Agnes hade köpt en liten blomma till fröken och fritidspedagogen som varit i klassen länge. Dom kommer sakna honom för han ska flytta från stan och han har gjort så mycket bra i den klassen. Men fröken får dom ha kvar något år till innan det är dags att byta.
Efter vi varit i kyrkan så fick Fredrik köra min elskoter hem. Han tyckte att det var skitkul att få köra så länge. Jag satt ju också med på och hjälpte till när det var trafik och så men annars så fixade han det bra själv. Vi tog en paus och Agnes och fikade lite innan vi kom hem.
Nu blir det 8 veckor hemma, den 18/8 börjar han skolan igen.
Han har sagt att vi ska bada, fiska, leka, bada, fiska, leka och bada lite mer.
Så planen får bli så att vi får leva på mat man snabbt och lätt kan ta med sig iväg och se till att vi kan ta lite kvällsdopp och sånt mitt i veckorna och sen vara iväg hela dagarna på helgerna om vi ska hinna med allt som Fredrik vill. Men det ska nog gå bra.
Ska bli skönt att inte ha så mycket planerat utan istället ta dagarna som dom kommer.


När Ebba är hemma sen så ska vi börja med att vara utan blöja så hon får gå på pottan istället. Hon börjar bli bekväm med blöjan nu så det är dags att sätta igång. Visst springer vi till pottan, men hon lyckas göra det redan efter hon kissat nu utom på morgonen så är hon utan blöja blir det lite mer allvar att känna. Men det fixar sig nu när vi ska vara hemma mer.

Inga kommentarer: