tisdag, oktober 02, 2012

Läkarbesöket

Då var mitt läkarbesök på sjukhuset avklarat.
Fick träffa en ny läkare denna gången då min förra arbetar någon annanstans nu, men det gjorde inget kände jag. Att ens komma dit var bra då förra läkaren avskrivit mitt ärende som "stressvärk".
Förra veckan lämnade jag prover inför detta besöket.
Svaren på dessa visar jag mår bra förutom att blodvärdet är lite lågt, men det är något jag vetat i många år och det är svårt att få bättre även med järntabletter och nyttig mat.
Efter vi pratat om mina problem och att hon gått igenom kända vanliga symtom på reumatiska sjukdomar så skulle hon undersöka mig. Hon kände på mina leder i händer, fötter och sen även axlar och höfter. Inga svullna leder som är det första när det gäller reumatisk värk, men jag var enligt henne mycket överrörlig.
Detta kan ju då leda till värk, men då jag inte ens vet om det är i lederna jag har ont utan att det lika gärna kan vara musklerna runt om så har jag svårt att uttala mig om detta.
Att jag har en överrörlighet har jag vetat sen tonåren och därmed alltid fått tänka på att inte sträcka ut lederna för mycket hela tiden för då slits dom fortare.
I vilket fall som hellst så tyckte läkaren att jag ska till en sjukgymnast som är kopplad till avdelningen och är lite specialist på just överrörlighet, så hon skulle kunna ge mig tips och information om detta. Kanske kan via henne få veta hur jag ska träna för att bli starkare, då det inte är mycket jag kan göra utan att få ont i fötterna nu mera.
Allt som har med intyg till arbetsförmedlingen och sånt att göra måste jag gå till vårdcentralen för så det är väl bara att boka tid dit där också.
Så nu väntar jag igen...

2 kommentarer:

ixzorra sa...

Var var du nu. Måste oxå gå vidare med mitt då min läkare slutat

Maria sa...

Jag var på Rodeon på sjukhuset. Hoppas du hittar en läkare du känner du kan lita på.