måndag, april 30, 2012

VÅREN är här!!!

Ja, så kan man säga.
Över 15 grader och sol ute, knopparna är inte knoppar längre utan små blad överallt.

Igår kom min vän J.D hit.
Inte ofta vi träffas då vi bor ca 50-60 mil ifrån varandra.
Så kul att snacka ett par timmar. Hon hann träffa båda barnen, men när hon kommit hit och hälsat på Fredrik så drog han till A.E. Så svårt att hålla honom hemma om det finns annat han vill göra och är det just hos A.E så sticker han gärna.
Men J.D fick träffa Ebba och mysa bebis lite och sen uppdaterade vi varandra om allt som händer i våra liv. Sen var det dags för henne att åka igen.
Efter det så gick även jag till A.E och snackade lite och hämtade Fredrik.
Visade sig att dom nu hade köpt en dvärghamster så nu har Fredrik bestämt sig om vad för djur han ska ha. Han var ett tag inne på att skaffa fisk, men efter att få klappat denna söta hamster så var det bestämt, en sån blir det. Och ja, jag har lite svårt att säga nej då han ska betala det själv. Men jag kommer ju få hjälpa med att påminna att mata, byta vatten och städa buren, men en dvärghamster kan inte skita ner så mycket.

Så idag var vi på hamsterburjakt. Vi (jag, Ebba och Fredrik) gick till stan, men där fanns ingen, ut på långebro, men där fanns ingen heller och sedan ända ut till Härlöv och kolla där. Det fanns där men inte riktigt en sån han ville ha men den funkade, men då dom inte hade just en sån hamster han ville ha så väntar vi lite.
Finns ett ställe i Tyringe som har massor med saker hemma och djur också så vi ska ringa på onsdag och sen bestämma en dag vi kan åka dit och då ska allt inhandlas.
Fredrik är ganska uppspelt över detta.
Stolt då han länge sparat pengar till "något" och nu äntligen bestämt sig för något han vill ha och då har råd med det direkt. Bara att åka och köpa så att säga...

Så vi får se när vi får en extra familjemedlem här hemma.

Inga kommentarer: