torsdag, februari 09, 2012

Till er läsare

Hejsan.

Jag vet inte vilka alla är, känner inte er alla personligen men det är bara kul att det är många som läser.

Ni är välkomna att följa mig på Bloglovin. Finns knapp för detta i vänsterspalten.
Där kan ni ju lätt se om jag har uppdaterat, men det har ju ni erfarna bloggare koll på.

Sen tänkte jag även berätta om reklamen som finns här på min blogg.
Det är via Google och ska vara helt säkra reklam och därför helt okej att klicka på om ni ser något ni gillar. Och gör ni det så finns det även möjlighet att jag tillslut får lite betalt för att ha denna reklamen på bloggen. Så snälla är nämligen Google.

De kommentarer jag får i bloggen kommenterar jag där kommentaren kommer. Kanske även som ett inlägg men det är bara om det är något jag själv anser är tillräckligt stort att skriva om. Men svara försöker jag alltid att göra.

Alla är välkomna att läsa och komentera här på min blogg.
Vet att jag vill att vissa kommentarer ska granskas men det är fasktiskt för att jag vill ha koll på att dom skrivs, så svårt att annars se kommentarer på lite äldre inlägg.

Tack igen för att ni lyssnar.

2 kommentarer:

Kattis sa...

Hej! Hittade din blogg via Familjeliv och har lagt till dig i min Bloglovinlista. :-) Har själv en son som haft urinvägsbesvär. Hans första levnadsår var fyllt av infektioner, sjukhusinläggningar, undersökningar och mediciner. Han opererades när han var 1,5 år (ett år sedan) och mår nu bra. Hoppas det löser sig med Ebbas problem!

Maria sa...

Hejsan. Välkommen hit. Får sätta mig ner och kika på dins sons historia sen, alltid trevligt att läsa om vad andra varit med om, lättare att ställa rätt frågor själv sen.

/Maria