lördag, november 19, 2011

Lagt på is...

Då sitter jag här lite trött och tänkte skriva ner vad jag pysslat med och insåg att det inte var så mycket. Har mest varit i ishallen för att Fredrik har haft träning.

I onsdags var det dock ett litet krismöte i ishallen.
Det gällde Wildcats (mitt hockeylag).
Vi fick lägga laget på is tills vi orkar kämpa eller om det kommer in fler tjejer själv som är redo att hjälpa oss. Vi är bara 4 tjejer som är kvar och sen kände vår tränare att han inte längre orkade. Så vi som var kvar beslutade att vi i så fall tränar i en annan klubb så länge och om det dyker upp fler intresserade och en ny (eller om vår kommer tillbaka) tränare kommer så är vi på igen.
Vi började genast klura på klubbar, just nu är Rögle mest intressant för oss. Ska ha kontakt med dom en gång till också kanske åka dit och hälsa på i veckan. Sen får vi se hur det blir. Men dom verkar vara riktigt seriösa iaf och det är bra. Tränaren hade tydligen även varit mycket positiv till att det kom några nya här ifrån stan.

Ebba hade igår lite feber så T stannade hemma med henne när jag var i ishallen med Fredrik på hans träning och på föräldramöte. Efter det så åt vi pizza och godis medan vi kollade på film.
Var i stan med Fredrik innan hans träning och köpte nya vinterskor till honom. Han är lite kräsen så han tar inte på sig vad som hellst men hittade ett par snygga på TeamSportia. Sen köpte vi även en skallra och lite kläder till Ebba på rea, i en storlek så hon kommer kunna ha dom till sommaren...

Idag var Fredrik på skridskoskolan i förmiddags så då var vi där igen, Ebba mådde bra idag så hon fick följa med. T jobbade lite så han slapp... Resten av dagen har mest varit lugn. Men det ära bara för att jag är lite trött.
Ebba beslutade sig för att vakna lite i 6 i morse... Då låg hon och pratade för full hals i sängen, inte arg/sur på något vis, men hon pratade HÖGT. Fattar inte att T inte vaknar av henne. När hon hade ätit och pratat i lite drygt en timme då vaknar han till och frågar typ vad klockan är och sen somnar om...
Hoppas på en bättre natt i natt.

Inga kommentarer: