lördag, augusti 06, 2011

Klarade hon sig?

Ja, hur funkade nu kvällen och natten?
Ebba fick lite av min mjölk samt ersättning för att vara lite snälla i starten för hennes mage.
Kvällen gick bra, men sen hade hon en lång vakentid som hon hade svårt att koppla av ifrån sen. Kan ha varit magknip, men inte så mycket ändå. Hon var mest bara vaken och lite gnällig, inte som förra gången hon hade magknip då hon var riktigt ledsen.
Men sen på natten så fick hon bara ersättning och Ebba har sovit gott sen, visst vi somnade inte förrän runt 2, så vi sov länge idag. Även Ebba sov länge på morgonen.
Men sen när jag hade pumpat igen på morgonen var det dags att ge mitt igen. Har funkat bra idag tycker jag, hon har fått två mål med mitt idag, men då hälften ersättning.
Nu har jag pumpat ut igen.
Nästa mål ska hon få bara mitt så får vi se vad som händer då.
Nu har det ju gått ganska lång tid sen jag slutade med antibiotikan så det är mest om hon tåler det jag äter, mycket går ju över i mjölken. Men om magknipet fortsätter så är jag redo att börja moderera det jag stoppar i mig. Men vi får se hur det går nu ikväll.

Annars så har Fredrik blivit frisk och orkat leka ganska mycket på sitt rum. Just nu så badar han, eller han har kanske duschat och är påväg ut. Han är duktig och fixar allt själv, sen ska jag bara hjälpa honom med öronen och naglarna. Det får han inte fixa själv ännu, men så är han ju bara 8 år.

Inga kommentarer: