lördag, juli 16, 2011

Utekväll

Igår var jag och T ute på stan.
Började med buffé på RoseGarden. Så gott att plocka bland alla godsakerna, förrätter, varmrätter, sushi och efterrätter. Provade nästan alla sushibitarna och de flesta var riktigt mumsiga, all annan mat var bara jättegod. Synd bara man inte kunde dricka ett gott vin till, men det får bli nästa gång vi går ut.
Efter buffén, som tog sin lilla tid att stoppa i sig, kollade vi in vad staden hade att bjuda på. Tröttnade efter nästan 2 gånger på alla torg. Kan säga att promenaden var inte snabb, jag fick stanna ganska ofta men jag klarade mer än jag trodde. Mycket folk och flera ganska fulla redan innan kl 22... Deras ansvar, dom var ju vuxna.
Vi hade först tänkt ta bussen in, men det blev bilen då jag redan innan vi åkte in hade haft ganska kraftiga sammandragningar. T ville inte att vi skulle bli tvugna att ta bussen hem om vattnet hade gått och sen ta oss till sjukhuset. Men inget hände.
Efter promenaden så åkte vi hem och jag hade ont i hela kroppen. Var vaken en stund hemma men sen var det dags för sängen. Somnade innan kl 24 och vaknade inte förrän kl 8 och gick på toa, somnade om sen och vaknade inte förrän 10.
Så skönt, kände mig utvilad och pigg. Men jag har fortfarande ont i kroppen. Men jag är utvilad.

Inga kommentarer: