tisdag, augusti 24, 2010

Googla sig själv

Det borde fler göra lite oftare...
Som jag berättade innan så har jag reggat mig på några dejtingsidor mest för att kolla läget och om det dyker upp något bra så kanske det kan bli något.
Men idag fick jag ett mail som fick mig att vilja googla lite...

--------------------------------------

Ämne: Gó kväll =)

Det är så svårt att beskriva sig själva i mail, alla uppfattar en olika ändå, så man skriver bara positivt om sig själva för att det ska låt bra, undrar ibland om man har några dåliga sidor... =) Men mig ska man inte se på kort, mig blir bäst att se och uppleva live, för att se att jag verkligen finns... ;)

Jag är ny HP o hoppas finna den "rätta" som man kan dela sitt liv med! Hade varit underbart att hitta det, man har så mycket roligare, trevligare o mysigare om man är två, allt blir ju dubbelt så roligt =) Man måste ju våga för att vinna här i livet... =) Lite fakta kan du få från mig! Jag är en seriös och ärlig kille till 100%, tilllit och ärlighet är nummer ETT för mig, jag är trevlig, romatisk, charmig, positiv, gó och glad, öppen, söt, lite små "galen" kille, men på ett positivt sätt... =) Och så har MYCKET humor.. Haha.. Jag har ett stort HJÄRTA av GULD som jag kan dela med dig, låter det som kille du leter efter sötis? *hoppas* ;)

När jag hitta dig o din profil bild, kunde jag verkligen inte släppa min blick ifrån dig.. WOW.. Du verkar vara den tjejen som jag söker, vill ha o dela mitt liv med ;) Som jag vill dela min glädje, sorg, lycka o kärlek med, ja ALLT som ingår i ett förhållande vill jag dela med just dig ;) Du är f-n grymt snygg, söt, fin och otroligt vacker tjej ;) Du verkar vara en gó, mysig, trevlig, snäll och härligt tjej på alla sätt och vis... ;) Fina och underbart vackra ögon, dig hade jag velat vakna upp till varje morgon... Och ligga sked naken med hela natten lång... ;) Med andra ord är du en riktig SKÖNHET som dina föräldar har skapat ;) Skånes län egen lilla Prinsessa ;)

Jag har bestämt att jag inte ska vara inloggad så ofta på HP, så tycker du det känns bra o ok ok redan nu sötis *hoppas* ;) Så behöver du inte tveka... Då kan du sms:a mig direkt, mitt mobilnr är: 0762-289592 (comviq)

Ha det kanon bra, ta väl hand om dig & jag önskar dig en trevlig söndas kväll!
Hoppas vi snart höres & ses igen ;)

Puss & kram

---------------------------------

Jag googlade på hans telefonnr och hittade flera bloggar med tjejer som hade lagt upp mailet. Kan säga att det var nästa ordagrant som det jag har här. Det har också varit under en ganska lång period... I något av mailen så står det något om ett behandlingshem, men det ändrade han vid ett annat, samt att han har använt sig av samma mail på flera sidor... De tjejer som laggt upp det var även "bara" lite mer än 20 år, killen är nu 35 år enligt hans profil.
Tycker dock lite synd om killen och kommer maila om detta till honom. Men om man lägger ut så "privata" saker som ett oreggat mobilnr får man skylla sig själv att man googlar dom.
Inte för att jag hade tänkt svara för det känns lite väl desperat när man läser mailet...

Jaja, ville bara dela med mig av mina erfarenheter i dejtingvärlden.
Sov gott, det ska jag göra.

9 kommentarer:

Jonna sa...

Ja, det där fick jag för en massa år sedan inne på Lunarstorm minns jag :-D

Maria sa...

Haha
Han ska ha en eloge för ihärdighet iaf =)

Anonym sa...

Hahaha, fick mail av honom idag. Googlade hans nummer och hamnade hos dig.
Exakt samma brev. Stackars kille... ;)

Anonym sa...

Se där ... kan väl säga att jag fick ett likadant mejl idag och nu har det ju gått ett tag sen sist ....
Tur att Google finns :) och att man hamna här .... gillar din blogg :)
Ha det kanon bra ...
/Agneta

Anonym sa...

Samma här tjejer. Fick den igår. Killen är desperat.

Anonym sa...

hoho jag med!

Anette sa...

Hahaha.. å igår fick jag exakt samma, googlade och hamnade här :))

Anonym sa...

Ja och det är inte slut än... Jag fick ett av honom för 1,5 år sedan. Nu har han bytt profil och råkat skicka ännu ett till mig... bara att skratta!

Anonym sa...

fick detta mailet av han idag

"
sjufyra 35 Igår 19:52
» Ta bort
Haj, STOR fisk i vattnet =)

Jag är ny kille här, o vet inte riktigt hur detta fungerar, men jag gör ett försök för att vinna ditt intresse för mig, man måste ju våga för att vinna något här i livet =)

Lite fakta kan du få, så du kan få en liten bättre bild på vem jag är, jag gillar raka rör, ge o tag är viktigt, tillit är nummer ETT, jag är en säker kille, som tror på mig själva till 100%, som låter dig andas, o inte kväver dig i förhållandet! Jag är en mycket snäll, trevlig, har mycket humor (läs min press) Glad, social, romantisk kille, jag har fin lägenhet, fast jobb, bil, körkort, känns som jag "nästan" allt, men det fattas ändå en pusselbit, o vem vet, du kanske är den sista pusselbiten, så kan göra mitt pussel helt =) Allt blir ju dubbelt upp på allt om man är två, som du själva vet ;)

När jag titta på dig, o såg din bild, så tyckte jag följande... Jag tycker du är jättesnygg, söt, fin o otroligt vacker tjej ;) Du verkar vara en gó o mysig tjej på alla sätt och vis ;) Dig hade jag velat vakna upp till varje morgon, o ligga sked med dig hela natten... ;) Med andra ord är du en SKÖNHET som dina föräldrar har skapat, Skånes egen Prinsessa Ja, listan kan bli hur lång som helst... =)

.. Som både du o jag vet, lär man inte känna varandra bättre, med en massa mail, fram o tillbaka, blir bara så "ytligt" Så känns det bra när du läst detta mail, o du gillar det du ser *hoppas* =) Så tveka inte en sekund, utan sms:a mig direkt, så får vi se hur det slutar, vi börjar ses som vänner, så får vi se hur det utvecklas när vi träffats ett tag, vem vet, det kanske ändå kan bli du o jag i framtiden =)

Mitt mobilnr är: 0762-289592! Om jag får ditt mobilnr, så kan du lita på mig till 100% LOVAR & SVÄR att jag INTE kommer att missbruka det! Jag är killen som INTE Fb, el MSN, kanske är jag den ända =)

Ha det kanon bra & ta väl hand om dig!
Hoppas vi snart höres & ses ;)

Puss & kram Jonny =)
"

Det han inte vet är att han skrev till ett fejk konto, vars planer är att lura ut han till en ort. Mitt i ingenstanns där ingen kommer dyka upp haha