onsdag, maj 12, 2010

Vilken morgon

När jag somnade igår hade jag huvudvärk.
Det fanns kvar när jag vaknade.
Men sättet jag vaknade på var lite spännande.
Hade en dröm. Brukar inte minnas det jag drömmer. Men det gör jag idag, iaf i stora hela.
Jag var i ett hus långt ut på landet, Freddan sov och jag skulle snart göra det. Kollade ut genom fönstret och såg husägarens barn, 4 tjejer, 12 år, tvillingar på 6 år och den minsta som var 4 år. Alla i sina nattkläder men de var vakna. Jag begav mig ut för att få in dom igen. När jag kom fram så såg jag att de var jagade av en kille, ca 20 år, som kastade saker på tjejerna och mig. Vi lyckas gömma oss i det höga gräset men då kommer en STOR örn och ska ta den minsta tjejen. Vi springer fort in samtidigt som jag kastar stenar på örnen. När vi kommer in så ska jag kolla på klockan med där syns inga visare.
Jag vaknar.
Tittar på mobilen.
Den är avstängd.
Startar den och ser att klockan har nollställt sig så jag släpar mig upp och kollar på datorn.
05.20
Telefonen som jag har mitt alarm på skulle ringt kl 5.
Jag ställde telefonen och tog en dusch. När jag skulle väcka Freddan så var han redan vaken, och låg kvar i sängen. Han kändes varm men hade ingen feber, bara morgonvärme. Han klädde på sig och jag packade dagens väskor. Han var lite ledsen för att vi skulle iväg, han ville vara hemma med mig hela dagen. Bussen gick 06.40.
På bussen så pratade vi lite och han sa att han inte ville iväg, men att det gick bra ändå. Han viste att mormor ska hämta idag. Han ville jag ska komma kl 15, men då är jag fortfarande iväg. Han grät lite, men vi kramades och han satt i mitt knä.
Vi kom till fritis, en av hans fröknar öppnade idag. Han var ledsen igen, jag lovade att ringa när jag kommer till Lund. Fick frökens mobilnummer. Freddan och fröken gick till fönstret och vinkade till mig och jag gick till tåget.

Sitter nu på tåget och skriver detta men har inget nätverk så jag får lägga upp detta när jag är i skolan. Ville bara passa på att skriva det när jag hade tid här. Har ju en timme som jag är ganska sysslolös. Har musik i lurarna via datorn så jag har massor med musik att välja på.
Har ibland någon tv-serie igång, men idag har jag inget nytt att titta på. Får fixa det till nästa vecka om jag inte väljer att skriva på arbetet som vi ska skriva i skolan nu. Men man orkar inte det alltid på morgonen och då är ett avsnitt bra att slappa till.
Nej, nu blir detta ganska långt så jag får sluta skriva. Är bara i Hässleholm så jag får se hur jag spenderar resten av resan.

Inga kommentarer: