lördag, april 24, 2010

Valvet utan sprit...

http://www.kristianstadsbladet.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100423/KRISTIANSTAD/704249989/1338/

Pub Valvet blir av med sitt alkoholtillstånd.
En av de bästa pubarna i stan där det alltid är någon man kan snacka med. Dom som jobbar där är alltid trevliga och så även de som går dit. Det finns ju alltid undantag men inget som stör de få gånger jag går ut.
Tillståndet blir indraget för att handelsbolaget har skatteskulder och andra fakturor hos Kronofogden. Detta är något som handelsbolaget ändå har betalat mycket av och kämpar stenhårt med det som är kvar. Det var skulder som kom till under en tuff period för ägaren. Han var med i en olycka och var tvungen att amputera båda benen och låg på sjukhus en längre tid.
Detta tycker jag är en skälig orsak till att råka dra på sig skulder.

Finns ju fler ställen i stan där det ofta är bråk, dom har skulder och ändå så får dom behålla sina tillstånd och bedriva sin verksamhet som vanligt.

Om det inte är saker som ligger bakom, som det inte talas om, så anser jag att Socialstyrelsen gör fel. Om dom nu ska göra något så kan dom ju ge en varning så han får möjlighet att ordna problemen och inte få det indraget bara rakt av.

Snart bara ett ställe kvar att gå till då... Jag har nämligen inget intresse av de andra ställena som finns i stan. Inte samma trevliga folk som man kan skämta med.

2 kommentarer:

ixzorra sa...

Ja frågan är var man ska gå nu när man väl går ut. Sorgligt är vad det är

Maria sa...

Blir ju bara Kongen kvar sen som är ett ställe man kan sitta och tragga på, men Valvet har ju sin speciella charm.