tisdag, april 27, 2010

Petra Mede

Kollade nyss på Petra Mede Show från igår.
Går ju att göra det på www.tv3.se
Kollade enbart för att Salem Al Fakir skulle vara med. Gillar hans musik väldigt mycket. Men Petra Mede är bara en plåga...
Salem Al Fakir verkade dock ha ganska kul stundtals och man skrattade med honom, då Petra bara gör bort sig hela tiden. Att den människan inte skäms, hon är ju barnsligare än ett barn... Och Andreas Lundstedt, hur hamnade han där? Jag trodde att han hade mer vett än så. Att vara bihang på Petra känns inte riktigt som ett bra karriärval.
Salem Al Fakir var ju lika underbart artig som vanligt när han syns i media. Tror han är lika trevlig alltid. Han försökte ju berätta lite om sin familj och lite om sin skiva, men Petra bara liksom avbröt och tyckte in en massa eget larvigt tolkande i mycket som gjorde att Salem bara skrattade och skakade på huvudet. Såg lite ut som om han undrade vem fan hon är...
Nu såg jag inte hela utan valde att hoppa över hennes monologer, då jag tycker hon mest snackar för att hon ÄLSKAR sin egna röst, inte för att hon har något att säga, inte ens något roligt.
Jag hoppas att hennes komikerkarriär snart tar slut för hon är inte rolig. Det måste finnas andra tjejer/kvinnor som är roliga som kan ta hennes plats.

Försökte hitta några siffror på hur det ser ut i Sverige och det var svårt. Men om man bara nämner en show som Big Comedy där det sedan starten varit 27 män med och bara 6 kvinnor.
Showens initiativtagare Henrik Schyffert:
- Det är vårt yrkes största skam, att det är så få tjejer som gör ståupp. Det många fler killar som håller på. Det svåraste som finns är att hitta tjejer som vill och kan vara med. När vi ringer och frågar är någon ute på turné, någon ska göra ett tv-program ... det är alltid något. Tillväxten är för liten. Om du går på en ståuppkväll var som helst i Sverige så är det tyvärr överlastat med snubbar. Ser man på vilka som anmäler sig till ståuppkurser är det mest killar. Det gäller inte bara här, det är likadant i USA. Men det är absolut ett stort problem.
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6569240.ab

2 kommentarer:

MammaMu1980 sa...

Jag tycker hon är lika jobbig som Anna Anka.....

Maria sa...

Mmm Anna Anka är också en plåga. Fattar liksom inte grejen med henne...