tisdag, september 09, 2008

Mer ishall...

Ja, nu har vi varit mer i ishallen, känns lite som om vi flyttat dit nästan. Är där och åker och sen är vi där och kikar på när Killens grabbar tränar. Men det är kul. Tycker även Freddan då det är han som vill se när grabbarna tränar.

Freddan har nu åkt 4 gånger. Filmen är från idag. Han har fått hjälm, röd naturligtvis (ska ha det i KIK) och armbågsskydd, men dom syns inte för dom sitter under tröjan, sen har han fått handskar också, men han tyckte att det var svårt att hålla i konerna med dom så han ville ha sina små.

Idag så släppte han knappt konerna alls, var så feg idag. I söndags på skridskoskolan så släppte han och åkte själv, gick jätte bra, han testade även att hålla lite i en klubba och skjuta på mål. Fast klart att det var roligare att vara lite kaxig då för det var massor med folk där, Killen och hans grabbar var där också och åkte så Freddan ville naturligtvis visa upp sig lite. Men det var bara bra för då vet jag att han kan. Tyvärr så blev det ingen film från skridskoskolan för jag kunde inte åka och filma samtidigt då för det var ungar överallt.

Ska åka lite mer i veckan och det är ingen skridskoskola nu till helgen men sen är det igång igen. Är en cup som tar all istid denna helgen. Kanske man åker dit och kollar lite, beror lite på vad/om det kostar... Men det är alltid kul att se på lite hockey.

Var tärningsmatch med A-laget idag. Jag var inte där för det var så sent, hade blivit för sent för Freddan, fast han hade gillat att titta på den. Men sen kan man ju inte se alla matcher heller, då hade det blivit för mycket tid i ishallen. När deras matcher är och annan info finns på http://www.kristianstadik.se/ för den som är intresserad.

2 kommentarer:

Anonym sa...

men ÅÅÅÅHHH! hjäääälp vad han e duktig!!!
"hejhejehejehej..." hhahah
snabbt går det oxå! underbart ju!!!
kram jessica

Maria sa...

Ja, han är duktig och snabb.
Ska dit idag igen och han bara längtar.
Kram