söndag, december 08, 2013

Vatten på golvet

När vi letade efter Ebbas napp igår så hittade vi vatten på golvet i vardagsrummet. Såg att det droppade från elementet.
Bara att torka och sätt burk på plats och sen ringa runt.
ABKs jour kom och försökte fixa det, men utan resultat. Han ringde NCC han också. Rörfirman kunde inte skicka någon.
Anledningen till att dom inte kunde det berodde på deras julfest på fredagen. Hela företaget hade tydligen druckit ganska friskt med sprit och ingen var körduglig.
Vi satte stor bytta under och åkte iväg på kalas. När vi kom hem sen på kvällen så var där en kille från Rörfirman och stängde av vattnet till just de rören. Han hade kikat in i lägenheten för att se vilket element som läckte och sen stängde han vattnet i källaren. Resten fixas nog på måndag.
Ska bli lite intressant och se vad byggchefen säger.
Vid förra vattenläckan blev det fläckar på golvet och dom valde att inte göra något. Denna gången har deras misstag gjort att parkettgolvet rest sig lite. Denna gången måste dom fixa till det.
Så nu får vi nog ny parkett. Drygt med fler saker och så trist att det hela tiden är något nytt som händer. Men lägenheten blir finare och finare efter varje sak. Men min kropp är trött på allt flyttande av saker och det verkar inte vara klart än. Drygt.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Inga kommentarer: