torsdag, juni 28, 2012

...

Det här med att sysselsätta en pojke hemma i flera regninga dagar i rad är sjukt jobbigt. Allt man kommer på är TRÅKIGT.
Tur att solen räddade oss idag. Vi gick till Maxi så nu sitter han helt slut i soffan och spelar tv-spel. Handlade middag till idag och lite mat så vi lätt kan slänga ihop en picknick och en ny picknick-korg. Vi har ju filt så när det är fint en annan dag så ska vi ut och vara ute hela dagen. Längtar så efter detta. Det är ju sommar men ändå så har vi knappt varit ute alls. Detta är så drygt. Men det borde bli sommar snart även vädermässigt så vi kan vara ute och leka igen.
Fredrik behöver vara ute också, visst är vi ute, men det är ju inga långa stunder när regnet hotar hela tiden.
Ebba är ju ute och är ganska bra skyddad i vagnen även om det regnar, men det är ju inte kul för henne att sitta i den. Hon vill ju vara uppe och röra sig. Det gör hon ju hemma, kryper runt överallt.
Ja, nu kryper hon ganska mycket, men ålar sig om hon ska fram snabbt och längre sträckor, men krypa gör hon bland leksakerna i vardagsrummet. Hon har även börjat ställa sig på knä vid bordet och nu väntar vi bara på att hon ska resa sig så hon står upp. Hon kan och gör det ibland mot lite lägre saker så hon nästan ligger uppe på dom, men även när hon kryper så ställer hon sig på fötterna ibland men då fortfarande med händerna på golvet.
Just nu står hon på knä i sängen och bankar på väggen. Hon ska sova och det är tydligen så hon somnar nu för tiden... Går sådär bra...
Väntar faktiskt mest bara på att hon ska resa sig på fötterna i sängen, tror det är där hon kommer göra det först. Men just nu vill jag att hon ska somna. Har varit vaken jättelänge nämligen och efter kl 18 så vill jag inte att hon ska sova för då är hon svårsomnad när det är dags att sova för natten. Hon har alltså 50 minuter på sig att sova nu...

Inga kommentarer: